Lägenheterna

Lägenheterna på SällBo

Lägenheterna är praktiska tvåor och finns i tre olika utföranden. Alla lägenheter har eget kök och badrum. Standarden på lägenheterna är en bra basstandard. Väggar och snickerier är vitmålade och på golven ligger plastmattor. Köksinredningen är antikvit. Köken har delad kyl/frys, inbyggnadsugn och spishäll.

Badrummen är halvkaklade och utrustade med bland annat handdukstork, badrumsskåp och duschdraperistång. Alla lägenhetstyper finns på samtliga våningsplan och har antingen balkong eller uteplats. El, vatten, värme och källarförråd ingår i månadshyran.

Alla lägenheter är anslutna till stadsnätet som är ett kommunikationsnät av absolut högsta kvalitet och prestanda. Stadsnätet erbjuder ett brett urval av internet-, tv- och telefonitjänster från olika leverantörer och är framtidssäkert, stabilt och driftsäkert med den senaste tekniken.

Lägenheterna är anslutna till Com Hem:s kabel-tv-nät. I din månadshyra ingår de tv-kanaler som erbjuds i Com Hem:s analoga grundutbud. Utöver dessa kanaler kan du köpa till fler kanaler i olika kanalpaket hos Com Hem.

14 extraförråd och fem permobilplatser finns att hyra.

OBS! Färgen på plastmattorna skiljer sig åt mellan lägenheterna. Färgerna är exempel. Vi reserverar oss mot eventuella ändringar.

Månadshyra inklusive el, värme, vatten och källarförråd

Lägenhetstyp 1: 4 650 – 4 730 kr
Lägenhetstyp 2: 4 620 – 4 850 kr
Lägenhetstyp 3: 5 280 – 5 410 kr

 

 

Bilder från visningslägenhet