Hoppa till innehåll

Ombyggnad Elineberg – Du väljer

Ditt badrum kommer att se helt annorlunda ut efter renoveringen. Förutom att det blir ny och fräsch inredning så kommer planlösningen att se lite annorlunda ut. Till exempel får toalettstolen och handfatet ny placering och vill du ha duschväggar istället för enbart duschstång kan du välja till detta som tillval. Du kan också välja en kommod som tillval. De här förändringarna gör vi för att anpassa badrummet efter de krav på tillgänglighet som gäller idag.

Välj färg på klinkergolv

Vi klär väggarna i badrummet med vitt, kakel från golv till tak. Golvet får klinkerplattor och här har du möjlighet att sätta din egen prägel genom att välja mellan flera olika färgalternativ.

Tillval – nytt kök

Samtliga lägenheter får ny spiskåpa, bänkskiva och köksblandare i samband med renoveringen – för detta behöver inget tillval göras. Utöver det har du även möjlighet att välja att få ditt kök totalrenoverat. Du får då också nytt golv, målade väggar och tak, nytt stänkskydd av kakel, ny skåpinredning med vita släta luckor och rostfria handtag, sorteringskärl, ny spisfläkt, ny kyl/frys, keramikhäll och inbyggnadsugn. Stänkskydd och bänkskivor finns i tre olika färgval.

Kostnaden för nytt kök beräknas individuellt efter övriga renoveringsåtgärder i lägenheten. Kontakta projektsamordnaren för mer information.

Vi kommer att ha en ombyggd visningslägenhet dit du får komma och titta på hur det blir och göra dina val. Du kommer att få en inbjudan när visningslägenheten är färdigställd.