Hoppa till innehåll

Då släpper vi lediga studentlägenheter hösten 2024

Bild på student som pratar i telefonen

Är du blivande student eller känner någon som ska börja studera? Vi har lediga studentlägenheter och snart släpper vi fler med inflytt under hösten 2024. Flytta till en av våra studentlägenheter och få ett gratis gymkort! Gäller studenter som flyttar in på våra studentboenden Bryggaregatan eller Furutorpsparken. Dessutom betalar du bara 10 månaders hyra och el, värme och vatten ingår. Kan det bli bättre? Tipsa en student eller fortsätt läsa om du själv ska börja studera!

Så söker du studentlägenhet

Vi släpper fler lediga studentlägenheter den 12 juli och den 26 juli. Du behöver skapa ett konto på Mina sidor för att kunna söka men behöver inte ha några köpoäng för att få en studentlägenhet. Här hittar du våra lediga studentlägenheter.

Ett års gratis gymkort – så här funkar det

Erbjudandet gäller i samband med kontraktsskrivning på en studentlägenhet under höstterminen 2024 på Furutorpsparkens eller Bryggaregatans studentboende. Gäller den första inflyttande hyresgästen i respektive lägenhet som står på kontraktet och eventuell samboende som är studerande och folkbokförd på adressen. Gymkortet gäller under 1 år på Filborna Arena eller Nordic Wellness. Läs mer om och ta del av erbjudandet här!