Ny badsäsong på Drottninghögsbadet

Drottninghögsbadet

Vårt friluftsbad på Drottninghög är en populär mötesplats för badsugna helsingborgare. Nu är badet öppet för en ny säsong som bjuder på flera nyheter för både stora och små.

Drottninghögsbadet erbjuder svalkande bad i en 25-metersbassäng, en plaskpool för de allra minsta och härliga grönytor för picknick och avkoppling. I anslutning till badet finns lekplats, utegym och fotbolls- och beachvolleybollplaner.

Ny kiosk och aktiviteter
Inför den nya säsongen har vi fräschat upp och målat om badet. En nyhet för säsongen är kiosken där besökarna kan köpa glass, dryck och annat gott. I samarbete med Helsingborgs stad, företag och föreningar kommer vi också att anordna flera olika aktiviteter på och i anslutning till badet löpande under hela sommaren.

Simskola för stora och små
2018 vann Helsingborgshem Bopriset för utvecklingen av Drottninghög. Prispengarna på 100 000 kronor har vi valt att använda för att öka barn och ungas simkunskaper. Därför utökas sommarsimskolan på Drottninghögsbadet med fler simskolepass och en fortsättningskurs. Dessutom kommer finnas möjlighet för vuxna att lära sig simma, något som Drottninghögsbadet inte haft möjlighet att erbjuda tidigare.

Simskolan är gratis för våra hyresgäster, och kostar 500 kronor för övriga, och pågår från juni till augusti.

Mer information:
Drottninghögsbadet har öppet från den 3 maj till den 1 september. Det är gratis inträde och alla är välkomna. Här hittar du aktuella öppettider och mer information om simskolan.