Hoppa till innehåll

Ny digital köksväljare!

För att underlätta för dig som hyresgäst lanserar vi nu en digital köksväljare där du har möjlighet att göra dina val för vårt kökspaket helt digitalt. Köksväljaren hjälper dig att visualisera hur ditt nya kök kan komma att se ut och ger dig möjligheten att testa en mängd olika val – oavsett var du befinner dig!

Så här fungerar det:

1) Gå till köksväljaren.

2) Följ instruktionerna om hur du gör dina val. I köksväljaren kan du göra val av luckor, handtag, bänkskivor och stänkskydd för ditt kök.

3) Dina val kommer att visualiseras i 3D för att ge dig en bild av hur ditt nya kök kan komma att se ut. Notera att 3D-bilden inte är en faktiskt representation av ditt kök utan syftar till att visa hur luckor, handtag, bänkskivor och stänkskydd ser ut till färg och modell.

4) När du är nöjd med dina val skickar du enkelt in en intresseanmälan till vårt Kundcenter. Notera att det är en intresseanmälan och ingen bindande beställning. Priser och val kan komma att behöva ändras för att passa just ditt kök. Därefter blir du kontaktad av en säljare för att gå vidare. 

Läs mer om våra tillval för kök.