Hoppa till innehåll

Grönkulla Gård – Inredning

GRÖNKULLA GÅRD – Nyproduktion på Drottninghög


 

INREDNING

Nytt, fräscht och modernt – det är en speciell känsla att vara den förste som bor i en lägenhet. Den fasta inredningen och materialvalen i de nya husen på Grönkulla Gård passar de flesta inredningsstilar och de genomtänkta planlösningarna gör att du får plats med mycket.

De nya lägenheterna ingår i vårt BoBas-koncept. För att kunna erbjuda en lägre hyresnivå än i våra andra nyproduktionsprojekt har vi skalat bort, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, duschväggar och inglasning av balkongen. Lägenheterna har alltså inga tillvalsprodukter och det går inte att köpa tillvalsprodukter från oss till de här lägenheterna efter det att du har flyttat in heller.
När det kommer till lägenheternas material- och färgval erbjuder vi en ljus och tidlös bas som du lätt sätter din personliga prägel på.

Kök

Den vita köksinredningen med dämpade luckor är från Marbodal och heter Aspekt. Handtagens enkla, raka linjer ger en modern känsla liksom bänkskivan i mörkgrått laminat med heltäckande diskbänk med två hoar och stor avrinningsyta. Stänkskyddet är kaklat i en vit, blank och långsmal platta (10 x 30 cm) som sätts med raka, genomgående fogar. Den fristående spisen med häll är från Bosch. 1:or och 2:or har kyl och frys i kombiskåp och 3:or -5:or har hel kyl och frys; också från Bosch. Fläkten är från Franke. Köket är förberett för installation av diskmaskin. Önskar du diskmaskin köper du en egen, installerar den och tar med dig vid en eventuell flytt.

Badrum

Badrummet är helkaklat; väggarna med en vit, blank platta i storlek 20 x 40 cm och golvet med en matt, grå klinkerplatta i format 10 x 10 cm. Badrummet har handfat från IFÖ med spegel och belysning ovanför, handdukstork från Epecon samt duschdraperistång.

Här finns också en praktisk avlastningsyta, väggskåp för extra förvaring och gott om plats för t ex tvättkorgen. Badrummet är förberett för tvättmaskin och torktumlare och önskar du tvätta i lägenheten köper du egna produkter, installerar dem och tar med dig vid en eventuell flytt.

Genomgående interiör

  • Samtliga väggar målas i en bruten, vit färg.
  • På samtliga golv ligger 3-stavs ekparkett.
  • De flesta lägenheterna har vita skjutdörrsgarderober från Mirro med Pelly-inredning.
  • Fönsterbrädor i gråbrun kalksten.
  • Balkongerna/uteplatserna har eluttag, belysning och balkongfronter i glas, delvis frostat.