Hoppa till innehåll

Balkonggympa på Hamilton – nytt samarbete med Friskis och Svettis

I rådande coronatider upplever många en ökad isolering och ensamhet, inte minst våra äldre. För att sprida glädje, uppmuntra till träning och ge våra hyresgäster något att se fram emot, kommer Friskis och Svettis till Hamilton nästa vecka för att leda ett pass Balkonggympa där hyresgästerna kan delta från balkongen.

Instruktörerna Christer och Annika från Friskis och Svettis i Helsingborg kommer tillsammans med hyresgästerna Ann-Sofie och Karin att leda två gympapass från gräsmattan utanför Helsingborgshems fastighet Hamilton House på Drottninggatan 136.

Gympapassen kommer att hålla en nivå som passar alla, oavsett ålder, och hyresgästerna kan delta direkt från sin egen balkong utan att behöva lämna lägenheten.

– Det går också bra att vara med på träningspassen på gräsmattan om man heller vill det. Vi kommer även att livesända på Facebook så att samtliga hyresgäster och andra helsingborgare, som vill kan delta i gympapassen oavsett vart de befinner sig, berättar Michael Johansson, fastighetsvärd.

Datum och tid:

Tisdag den 2 juni klockan 10 –helkroppspass med Christer.
Torsdag den 4 juni klockan 11 – cirkelfys med Annika.

– Om balkonggympan uppskattas och får bra uppslutning hoppas vi kunna arrangera fler pass de kommande veckorna, avslutar Michael.

För frågor, välkommen att kontakta:

Michael Johansson, fastighetsvärd
Telefon: 042-20 82 89
E-post: michael.johansson@helsingborgshem.se