Hoppa till innehåll

Gratis sommarsimskola – anmälan öppnar 2 mars

I år erbjuder vi barn till våra hyresgäster gratis sommarsimskola i samarbete med Helsingborgs simsällskap som arrangerar simskola på Filborna Arena och Råå Vallar. Anmälan öppnar den 2 mars och antalet platser är begränsat.

Anmäl ditt barn på www.hssim.com. För att få simskolan gratis genom Helsingborgshem; uppge att du bor hos oss samt ditt lägenhetsnummer. För att du ska kunna anmäla dig behöver du först skapa ett konto. I samband med anmälan betalar du en administrationsavgift på 10 kr. Skicka en kopia på kvittot/underlaget till hanna.johansson@helsingborgshem.se senast den 30 september om du vill ha dina 10 kr tillbaka. Vi gör i sådana fall ett avdrag på din hyresavi för administrationsavgiften. Rabatten gäller för en kurs/simskoleperiod. Rabatten gäller inte för läger eller för vuxensim.

Det blir ingen simskola på Drottninghögsbadet i sommar eftersom den stora bassängen är i behov av omfattande renovering. Tillsammans med Helsingborgs stad kommer vi under året att undersöka hur vi kan ta ett helhetsgrepp om badet och Drottninghögsparken. Precis som förra året planerar vi för sommaraktiviteter i Drottninghögsparken. Vi återkommer längre fram i vår med upplägg och vilka aktiviteter det blir.