Hoppa till innehåll

Nu öppnar vi @Plantan – Välkommen på Öppet hus

Välkommen på Öppet hus den 16 januari mellan kl. 14-18. Vi visar upp de nya lokalerna på Wienertorget, ordnar work-shop om dina förväntningar på @Plantan och bjuder på enklare tilltugg och dricka.

Program
14.00 Invigningstal med Helsingborgshems vd Jonas Hansson, Lars Hansson, styrelseordförande Helsingborgshem och Maria Norrby förvaltningsdirektör på arbetsmarknadsförvaltningen.
14.00-17.00 Vi blir bjudna på nybakat från kursköket.
14.00-18.00 Drop-in workshop med Helsingborgshem, PlanteraPlantära och kulturförvaltningen. Tema: ”Vad är dina förväntningar på @Plantan?”
14.20 Elever från Raus Planterings skola uppträder i rummet ”Växthuset”.
15.00 Ibtisam håller i en ritsaga för barn på svenska och arabiska i rummet ”Kojan”.
16.00-17.00 Farah barnkör uppträder vid två tillfällen à 15 minuter.

Välkommen den 16 januari till @Plantan på Wienertorget!

Vad är @Plantan?
@Plantan är ett nytt co-working kontor och en mötesplats där den röda tråden är samarbete, medskapande och service.

På @Plantan samlar vi de verksamheter som arbetar för ett trivsammare och tryggare Planteringen. Vi som har kontorsplatser här i dagsläget är: Helsingborgshem, Drivkraft Helsingborg, Rädda Barnen, arbetsmarknadsförvaltning, kulturförvaltningen (Biblioteket) och stadsledningsförvaltningen.

Tillsammans gör vi rätt saker för området! Vi vill ta tillvara på de goda krafter som finns här och möjliggöra nya mötesplatser i form av till exempel föreningsverksamheter och studiecirklar.

Vi har många idéer men inte hela lösningen! Vad vill du ha för aktiviteter här? Hör av dig till marie.bernhold@helsingborgshem.se