Hoppa till innehåll

Samarbetsprojekt med Stenströms på Drottninghög

Helsingborgshem i samarbete med Stenströms

Helsingborgshem i samarbete med Stenströms

Helsingborgsföretaget Stenströms Skjortfabrik växer och vill fortsätta utveckla sin verksamhet med nya lokaler på Drottninghög. I ett samarbetsprojekt med oss blir idéerna nu steg för steg verklighet.

Sedan en tid har Stenströms haft en dialog med Helsingborgshem om möjligheterna att växa och utveckla sin verksamhet på Drottninghög. I en gemensam satsning är planen att Stenströms bygger nya kontors- och lagerlokaler vid Regementsvägen. Samtidigt bygger Helsingborgshem parkeringsanläggning precis intill. Ett samarbete som vi tror får stor betydelse för Drottninghögs framtid.

På Drottninghög pågår sedan några år stadsdelsutvecklingsarbetet för fullt. Visionen är att tillföra stadsdelen fler moderna bostäder och nya mötesplatser men det handlar också om att skapa förutsättningar för att aktörer inom näringslivet att kunna etablera sig och utvecklas där. Området för nya kontorslokaler- och parkeringsplatser som planeras ingår i detaljplanen för Drottninghög Västra som är inne i slutfas och förväntas vara klar under våren.

Läs pressmeddelandet i sin helhet.