Hoppa till innehåll

Bo tryggt – skaffa hemförsäkring

En hemförsäkring är viktigt att ha. Skulle olyckan vara framme, i hemmet eller när du är på resa, hjälper hemförsäkringen dig att få ersättning för de saker som blivit förstörda eller stulna.

Utan försäkring kan det i värsta fall bli en dyr historia, eftersom du då får stå för alla kostnader själv. Så tänk på dig själv och din familj, gör livet tryggare och skaffa hemförsäkring!

Som hyresgäst hos Helsingborgshem har du möjlighet att skaffa en mycket förmånlig hemförsäkring till ett riktigt bra pris och med bra villkor, via det erbjudande vi och Länsförsäkringar Skåne tillsammans tagit fram. Är du ålderspensionär (65+) betalar du ett ännu lägre pris.

Du betalar en fast månadsavgift beroende på hur många rum din lägenhet har och betalningen sker månadsvis via din hyresavi. Egendomsskyddet är lika högt oavsett hur många rum du har. Det ersätter ägodelar i din bostad för upp till 1 miljon kronor. I din hemförsäkring ingår även skydd vid id-stöld, överfallsskydd, krisskydd samt en ansvars- och rättsskyddsförsäkring.

Har du redan en hemförsäkring rekommenderar vi att du jämför både pris och innehåll. Det kan löna sig!

Läs mer – och teckna din hemförsäkring här