Hoppa till innehåll

Fortsatta corona-restriktioner

Till följd av det försämrade läget gällande smittspridningen av coronaviruset i Skåne och Helsingborg gäller fortfarande skärpta allmänna råd. Myndigheterna uppmanar bland annat alla att undvika onödiga sociala kontakter. På Helsingborgs stads hemsida kan du läsa mer om vad som gäller.

Med anledning av detta kan vi för närvarande endast ta emot och hantera akuta eller brådskande felanmälningar. Akuta eller brådskande felanmälningar görs via telefon. Vi ber om er förståelse och beklagar de olägenheter detta medför.

För dig som ska flytta eller söker ny lägenhet hos oss kommer vi dessvärre inte att kunna visa lägenheter som ska hyras ut under den tid som de skärpta allmänna råden gäller. Vi kommer också att be dig som lägenhetsinnehavare att inte vara hemma under tiden som vi gör en besiktning. Vi beklagar detta och är tacksamma för er förståelse!

Vi ber dig som behöver komma i kontakt med oss att i första hand använda e-post eller chatten på vår hemsida. Vi tar endast emot förbokade besök i Bobutiken och övriga lokaler och du får vid besök inte ha några sjukdomssymtom såsom snuva, hosta, feber eller halsont.

Läs mer om hur Helsingborgshem hanterar coronakrisen här.