Hoppa till innehåll

Gratis sommarsimskola 2022 för barn till hyresgäster

Vi är glada över att även i år kunna erbjuda barn till våra hyresgäster gratis sommarsimskola i samarbete med Helsingborgs simsällskap. Simskolan arrangeras på Filborna Arena och Råå Vallar. Anmälan öppnar tisdagen den 1 mars och antalet platser är begränsat.

Erbjudandet gäller enbart för barn till hyresgäster på Helsingborgshem. För att du ska kunna anmäla dig behöver du först skapa ett konto på Helsingborgs simsällskap. För att få simskolan gratis genom Helsingborgshem; uppge att du bor hos oss samt ditt lägenhets/objektsnummer, som du hittar på din hyresavi.

Det finns flera olika nivåer på simskolan. Tänk på att välja den nivå som passar barnet. Klicka här för att läsa mer om sommarsimskolan på hssim.com

Perioderna för simskolan
Period 1 Filborna samt Råå Vallar (ej midsommarafton) 13 juni-1 juli
Period 2 Råå Vallar 4-22 juli
Period 3 Råå Vallar 25 juli-12 augusti

Anmälan öppnar den 1 mars – läs detta först
Det är inte tillåtet att anmäla barn som inte bor hos Helsingborgshem, hela kursavgiften kommer då att faktureras i efterhand. Rabatten gäller för en kurs/simskoleperiod och gäller ej läger eller för vuxensim. Antal platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller.

I samband med anmälan betalar du en administrationsavgift på 10 kr. Vill du ha tillbaka dina 10 kr, skicka en kopia på kvittot/underlaget till chappe.pettersson@helsingborgshem.se senast den 30 september. Vi gör i sådana fall ett avdrag på din hyresavi för administrationsavgiften.

Har du fått en plats och ångrat dig, vänligen meddela Filborna så att platsen kan gå till någon annan.

Klicka här för att komma till anmälan

Här hittar du ditt lägenhets/objektsnummer

Drottninghögsbadet kommer att renoveras
Det blir ingen simskola på Drottninghögsbadet i sommar eftersom den stora bassängen behöver renoveras. Till sommaren 2023 är renoveringen klar. Redan nu till sommaren öppnar här en ny lekplats med vattentema. I Drottninghögsparken finns också utegym, beachvollyboll och härliga ytor för picknick och lek. Läs mer om Drottninghögsparken här.