Hoppa till innehåll

Tips till sommarlovslediga – Helsingborg Summer Fun

TRYGGARE SOMMARLOV PÅ DROTTNINGHÖG

Den populära vattenrutschkanan Waterslide och andra roliga aktiviteter kommer till Drottninghögsparken även denna sommar.
–Förra året kom det vissa dagar så många som 250 barn och åkte om och om och om igen ner för den orangea vattenrutschkanan. Vi hoppas att Helsingborg Summer Fun sprider samma glädje även denna sommar, säger Mirela Ferhatovic, projektledare för eventet på Helsingborgshem.

Helsingborg Summer Fun drar i gång den 1 juli och är öppet varje dag mellan klockan 12–18 fram till och med den 1 augusti.
–Vattenrutschkanan är på plats hela månaden och varje vecka blir det dessutom en ny, spännande aktivitet att prova. Den 27 meter långa hinderbanan brukar var riktigt poppis, säger Mirela Ferhatovic.

Alla helsingborgare är välkomna till Drottninghögsparken. För att det inte ska bli för trångt delas dagen in i besöksperioder då max 35 besökare släpps in på området samtidigt.
–I väntan på att få komma in på aktivitetsområdet kan du besöka lekplatsen Drakar och prinsessor, ha picknick på grönområdet precis utanför eller varför inte ta en promenad på Drottninghög. Här händer otroligt mycket spännande; det byggs nytt, renoveras och nya grönytor och mötesplatser tar form. Välkommen, avslutar Mirela Ferhatovic.

Veckoprogrammet för Helsingborg Summer Fun liksom information om hur vi anpassar eventet efter myndigheternas rekommendationer och restriktioner hittar du här.