Hoppa till innehåll

Nyrenoverat säljs som bostadsrätter på NärlundaEn blandning av boendeformer, olika stilar och utomhusmiljöer i staden ger förutsättningar för liv och rörelse och ökar trivseln. För att bidra till detta på Närlunda, säljer vi nu de nyrenoverade lägenheterna på Närlundavägen 10 som bostadsrätter.

Sedan en tid tillbaka renoverar vi lägenheterna på Närlundavägen 10 till nyskick. Renoveringen omfattar 32 lägenheter fördelat på fyra ettor och resten treor. Inför den omfattande renoveringen, flyttade samtliga hyresgäster till andra lägenheter.

I samband med renoveringen såg vi en möjlighet att kunna erbjuda bostadsrätter på Närlunda och på så vis få en ökad variation på området. Därför säljer vi nu lägenheterna som bostadsrätter.  De hyresgäster som tidigare bott här får ett erbjudande om att köpa den lägenhet de tidigare bott i.

Lanseringen startar under våren och görs i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. De som anmält intresse för att köpa en lägenhet kommer att bjudas in till en visning i maj. En första visning är planerad till den 5 maj. Lägenheterna är klara för inflyttning under första kvartalet år 2020.

Priserna är ännu så längre preliminära och varierar beroende på var i huset lägenheten ligger. 1 rum och kök ligger mellan 650 000 till 800 000 kronor och 3 rum och kök mellan 1 300 000 till 1 700 000 kronor. Månadsavgiften varierar från 2 500 till 5 500 kronor.

Du hittar mer information om lägenheterna hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.