Hoppa till innehåll

Nytt företag – workfind satsar på Drottninghög

Företag Drottninghög. Lediga lokaler Helsingborg.

De har redan ett kontor nere i Helsingborgs city och hyr in sig på ett kontorshotell i Malmö. Nu finns rekrytering- och matchningsföretaget workfind i nya lokaler på Drottninghög.

– Det roligaste med den här branschen är att hjälpa personer som står långt ifrån arbetsmarknaden att få ett jobb. Det finns en arbetsplats för alla, säger Admir Cato som tillsammans med Dino Elezovic driver workfind.

Det nya Stadskvarteret på Drottninghög ligger längs Regementsvägen där redan stormarknader, djuraffär och Systembolaget lockar folk. I bottenplan på de nya husen ligger totalt sex affärslokaler som alla kan dra nytta av stadsdelsutvecklingen och en växande kundkrets när nya bostäder byggs och fler människor flyttar hit.

”Drottninghög har potential för vårt företag”

Rekrytering- och matchningsföretaget workfind flyttade in i en av de nya lokalerna i november. Admir och Dino är båda uppväxta på Drottninghög och har tillsammans 20 års erfarenhet från branschen. Förutom att hjälpa arbetsgivare att hitta kandidater till vakanta tjänster är workfind en av Arbetsförmedlingens leverantörer av tjänsten Rusta och matcha.

– När Arbetsförmedlingen bedömer att du som arbetssökande ska delta i tjänsten Rusta och matcha väljer du själv leverantör. Här på workfind är vi fem rekryterare och väljer du workfind blir en av oss din personliga handledare. Med individuellt anpassade aktiviteter hjälper vi dig att snabbare nå ditt mål, berättar Dino.

Det finns så mycket potential på Drottninghög och Admir och Dino tror att de arbetssökande vill ha nära till den leverantör de väljer. Hittills har det funkat bra. workfind på Drottninghög har varit valbart för arbetssökande hos Arbetsförmedlingen i ungefär en och en halv månad och Admir berättar att tio personer hittills har valt dem som leverantör och att tre redan har fått jobb.

Det här är workfind.

Letar du efter en ledig lokal i Helsingborg?

Helsingborgshem har fler lokaler för dig att hyra längs Regementsvägen i nya Stadskvarteret på Drottninghög i nordöstra Helsingborg. Dra nytta av stadsdelsutvecklingen av området som innebär fler bostäder, fler människor och en växande kundkrets för dig. Se vad som är ledigt.