Hoppa till innehåll

Utlottning: Sommarkollo för barn till hyresgäster

I samarbete med Helsingborgs stad lottar vi ut 30 platser till ett sommarkollo i Skånes Fagerhult för barn till våra hyresgäster i åldrarna 12–14 år. Kollot arrangeras av Joina Oss mellan den 22–29 juli. Är du hyresgäst hos oss och tror att detta skulle passa just ditt barn? Välkommen att anmäla ditt barn till utlottningen!

Varje sommar arrangerar Helsingborgs stad kollo för barn och unga. I år fick vi möjlighet att erbjuda platser till ett kollo enbart för barn till våra hyresgäster. Platserna kommer att lottas ut med spridning över våra bostadsområden för att främja att barn och unga från olika områden i Helsingborg får mötas och ha roligt tillsammans.

Så går utlottningen till

  • Anmälan till utlottningen är öppen mellan den 20 maj – 2 juni
  • Gå till anmälan här
  • Du får besked om plats mellan den 3-9 juni. Vi kontaktar dig som får en plats, blir du inte kontaktad innebär det att du inte fått en plats.

Vem kan få en plats?

Barn till Helsingborgshems hyresgäster i åldrarna 12-14 år (födda år 2010–2012) har möjlighet att delta på kollot. Du behöver vara hyresgäst hos oss för att kunna anmäla ditt barn till kollot. Ange din lägenhets objektsnummer vid anmälan (du hittar det på din hyresavi eller ditt hyreskontrakt via Mina Sidor).

Hur fördelas platserna?

Totalt 30 platser kommer att lottas ut med spridning över våra bostadsområden för att främja att barn och unga från olika områden i Helsingborg får mötas och ha roligt tillsammans.

Om sommarkollot

Följ med Joina Oss och skapa minnen för livet under sommarlovet! Vi kommer att fylla dagarna av tävlingar, skratt, lekar, bad, paddling och stundtals även förhoppningsvis kunna bara slappna av i solen. Vi garanterar dig fem dagar av en massa nya bekantskaper, en massa skratt och en viss spänning. 

Alla läger är med övernattning och vi ser gärna att du sover ute i vindskydd eller tält. Vindskydd finns på plats men om du vill sova i tält får du ta med ett eget. Det finns också möjlighet att sova inomhus.

Om du får en plats, så får du mer information om transport, packlista med mera i god tid innan avfärd till lägret via mejladressen du anger vid anmälan. Vi kontaktar dig som får en plats, blir du inte kontaktad innebär det att du inte fått en plats.

Kontakt

Sommarkollot arrangeras av Joina oss på Helsingborg Stad. För frågor om kollot, kontakta joinaoss@helsingborg.se

För frågor om ansökan, kontakta przemek.malachowski@helsingborgshem.se.