Hoppa till innehåll

Vi flyttar till nytt kontor på Drottninghög!

Från måndag den 11 januari, 2021 finns vi på Drottningen – vårt nybyggda kontor på Regementsvägen 2B. I samband med att vi öppnar vårt nya kontor så lämnar vi våra nuvarande kontorslokaler på Drottninggatan 136 B (Hamilton) och Blåkullagatan 3 (Drottninghög). Dessutom flyttar Bobutiken från sin adress på Håkan Lundbergs gata 17, till nya lokaler i entréplanet på Drottningen.

Verksamheten i lokalerna på Hamilton, Drottninghög och Bobutiken kommer att pågå som vanligt till och med fredagen den 8 januari och vi ber om överseende med att det kan vara lite flyttstökigt fram till dess att flytten sker.

Bobutiken och kundservice slås ihop och får namnet Kundcenter med en gemensam kontaktväg för att underlätta för dig som kund. Vi ber dig som behöver komma i kontakt med oss att i första hand använda e-post eller chatten. Kontakta kundcenter.

Tänk på att vi för tillfället endast tar emot förbokade besök i våra lokaler med anledning av covid-19 och du får vid besök inte ha några sjukdomssymtom såsom snuva, hosta, feber eller halsont. Kontakta vårt Kundcenter för att boka tid för besök. Tack för visad hänsyn!

Läs mer om hur Helsingborgshem hanterar coronakrisen.

Så tar du dig hit:

Med buss:

  • Stadsbuss linje 1, 26, 27 till hållplats Regementsvägen
  • Stadsbuss linje 7 till Lägervägen
  • Stadsbuss Linje 22 till Älvsborgsgatan

Med bil:

Med cykel:

  • Det finns bra cykelvägar i anslutning till kontoret och du tar dig snabbt och enkelt hit på en ca 15 minuters cykeltur från centrala Helsingborg.

Välkommen!