Hoppa till innehåll

Platser kvar i simskolan. Vi arbetar också för en sommar-repris av populär rutschkana

Vi satsar på en aktiv fritid för barn och unga samt ökad simkunnighet. Även i år erbjuder vi barn till hyresgäster gratis sommarsimskola på Filborna Arena och Råå Vallar. Det blir förhoppningsvis också olika sommaraktiviteter i Drottninghögsparken.

Precis som tidigare erbjuder vi gratis simskola till hyresgästernas barn. Detta i samarbete med Helsingborgs simsällskap som arrangerar sommarsimskola på Filborna och Råå Vallar. Anmälan till simskolan öppnade redan i mars och det finns fortfarande platser kvar. Mer information och länk till anmälan hittar du här.

Att säkerställa barn och ungas simkunnighet är viktigt liksom en aktiv fritid. I samarbete med Helsingborgs stad och Fritid Helsingborg arbetar vi för att precis som förra året, kunna erbjuda sommaraktiviteter och annat kul i Drottninghögsparken.

Just nu undersöker vi olika alternativ och möjligheter med tanke på coronaviruset och de restriktioner som gäller. Vi jobbar för en lösning och återkommer så snart vi vet mer. 

Den stora bassängen på Drottninghögsbadet är i behov av omfattande renovering och därför är badet stängt i sommar. Under året kommer vi, tillsammans med Helsingborgs stad, att undersöka hur vi kan ta ett helhetsgrepp om badet och Drottninghögsparken.