Hoppa till innehåll

Vi slutar skicka ut pappersavier – dags att välja betalsätt

Maj månads hyresavi blir den sista som vi skickar ut på papper. Välj ett annat betalsätt redan nu; e-faktura eller autogiro. Gör du inget val hittar du din hyresavi på Mina sidor i fortsättningen. Läs mer om hur du byter.

Du får betala för pappersavi
Vill du inte betala med e-faktura eller autogiro hittar du din hyresavi på Mina sidor i fortsättningen. Härifrån får du kopiera de uppgifter som du behöver för att kunna betala hyran. Till exempel belopp, OCR-nummer etcetera. Kontrollera på Mina sidor så att vi har en aktuell e-postadress till dig. Vi kommer nämligen att skicka e-post när vi har publicerat en ny hyresavi att betala.

Det kommer framöver fortfarande att vara möjligt att få en pappersavi hemskickad men då mot en aviseringsavgift på 25 kr/månad. Ring eller mejla oss om du vill fortsätta med pappersavi.

Vi planterar ett träd för var 100:e hyresgäst som byter till e-faktura eller autogiro
För var 100:e hyresgäst som byter betalsätt till e-faktura eller autogiro innan den 31 maj kommer vi att plantera ett träd i någon av våra stadsdelar. Sedan årets början har 1100 hyresgäster bytt betalsätt vilket betyder elva träd så här långt. Byt till ett grönare betalsätt du med.