Hoppa till innehåll

Gratis sommarsimskola 2021 – anmälan öppnar 1 mars

Vi är glada över att även i år kunna erbjuda barn till våra hyresgäster gratis sommarsimskola i samarbete med Helsingborgs simsällskap. Simskolan arrangeras på Filborna Arena och Råå Vallar. Anmälan öppnar måndagen den 1 mars och antalet platser är begränsat.

Anmälan sker på hssim.com. För att få simskolan gratis genom Helsingborgshem; uppge att du bor hos oss samt ditt lägenhetsnummer. För att du ska kunna anmäla dig behöver du först skapa ett konto. I samband med anmälan betalar du en administrationsavgift på 10 kr. Skicka en kopia på kvittot/underlaget till mirela.ferhatovic@helsingborgshem.se senast den 30 september om du vill ha dina 10 kr tillbaka. Vi gör i sådana fall ett avdrag på din hyresavi för administrationsavgiften.

Erbjudandet gäller enbart för barn till hyresgäster på Helsingborghem. Det är inte tillåtet att anmäla barn som inte bor hos Helsingborgshem, hela kursavgiften kommer då att faktureras i efterhand. Rabatten gäller för en kurs/simskoleperiod och gäller ej läger eller för vuxensim. Antal platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Har du fått en plats och ångrat dig, vänligen meddela Filborna så att platsen kan gå till någon annan. Klicka här för att läsa mer om sommarsimskolan på hssim.com

Perioderna för simskolan är:
Period 1 Filborna  16 juni- 6 juli 
Period 1 Råå Vallar 21 juni-2 juli 
Period 2 Råå Vallar 5-23 juli 
Period 3 Råå Vallar 26 juli- 13 augusti 

Anmälan öppnar här den 1 mars 2021:

Klicka här för att komma till anmälan

Det blir ingen simskola på Drottninghögsbadet i sommar eftersom den stora bassängen är i behov av omfattande renovering. Tillsammans med Helsingborgs stad undersöker vi hur vi kan ta ett helhetsgrepp om Drottninghögsparken. Läs mer om Drottninghögsbadet här.