Hoppa till innehåll

Nu kan du signera kontrakt med BankID

Förra året lanserade Helsingborgshem inloggning på Mina sidor med BankID. Nu tar vi nästa steg och erbjuder dig som hyresgäst möjlighet att teckna och säga upp kontrakt digitalt direkt på Mina sidor. Signeringen görs med BankID. Digital signering är ett viktigt steg på vägen på Helsingborgshems resa mot digitalisering!

Signeringen med BankID kommer att ersätta den manuella signeringsmetod som används idag. Om du inte redan har BankID så beställer du det via din internetbank. Hyresgäster som saknar BankID och inte har möjlighet att skaffa detta kommer erbjudas en alternativ signeringsmetod (så kallad ritsignering) på plats hos Helsingborgshems Kundcenter. 

Implementering av digital signering på webbplatsen onsdag 19 maj kl 13-15

Idag onsdag den 19/5 mellan kl 13-15 sker ett underhållsarbete på webbplatsen för implementering av digital signering. Under den tiden kommer du inte att kunna söka, signera eller säga upp sidobjekt på webbplatsen. I övrigt kan du använda både webbplats och mina sidor som vanligt.

Vad händer nu?

Under en tid framöver kommer du att kunna signera bostadskontrakt både manuellt och digitalt innan vi succesivt helt går över till digital signering. Sidobjekt och studentlägenheter går helt över till digital signering med BankID från och med onsdag 19/5.

Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta vårt Kundcenter.