Hoppa till innehåll

Nyfiken på vårt nybygge på Fredriksdal?

fredriksdal_nyhet

Just nu bygger vi ett elvavåningshus i hjärtat av Fredriksdal – en av Helsingborgs östra stadsdelar.

Huset kommer att rymma totalt 49 moderna och prisvärda bostäder med smarta och praktiska planlösningar. Det här boendet är idealiskt för dig som uppskattar lugn och ro, men som samtidigt vill ha nära till service och händelsernas centrum.

Smarta och praktiska lägenheter

Lägenheterna är i huvudsak 2:or och 3:or. Överst i huset finns fyra etagelägenheter med helt unika planlösningar och tre av dem med avundsvärt stora takterrasser. Lägenheterna har smarta planlösningar som är utformade med funktion i fokus. T ex har köken en hel vägg med högskåp i ljusgrått i kontrast till den i övrigt vita köksinredningen. Ett avskiljande väggparti mellan köket och vardagsrummet ger den härligt, luftiga känslan som en öppen planlösning ger samtidigt som den skärmar av köket och vardagsrummet från varandra och gör det lätt att möblera.

Intresseanmälan öppen

Under rubriken Nybyggt kan du läsa mer huset, lägenheterna och läget samt naturligtvis anmäla intresse för en lägenhet. Intresseanmälan är öppen t o m den 19 augusti. Huset står klart för inflyttning den 16 februari nästa år.