Hoppa till innehåll

Här är nya helsingborgshem.se

nyhetvalkommen

Nu kan du surfa på helsingborgshem.se i din mobil eller surfplatta, enklare göra felanmälan och få en bättre översikt över våra lediga lägenheter. Vi hoppas att du ska uppleva vår nya hemsida som ett lyft!

Nu blir det enklare att hitta det du letar efter

Med stöd i en kundundersökning kring vad våra besökare letar efter på hemsidan har vi sorterat om informationen för att underlätta navigeringen. Här nedan hittar du en kort översikt över de olika flikarna och vilka nyheter som finns där.

Om du ändå inte skulle hitta det du letar efter, eller upptäcker något som inte fungerar som det ska, blir vi glada om du hör av dig till oss på hemsidan@helsingborgshem.se så att vi kan fixa till det eller hjälpa dig rätt. Självklart kan du också ringa vår Kundservice på 042-20 80 00 om du behöver hjälp.

Hitta rätt på nya hemsidan

Sök ledigt
Här har vi samlat alla lediga lägenheter, förråd, garage, lokaler med mera. Presentationen av det som finns att söka är förbättrad, med fler bilder och bättre översikt.
Vi har också utvecklat riktlinjerna kring uthyrningen för att göra det tydligare för dig som söker bostad vilka ekonomiska krav du behöver uppfylla för att få ett kontrakt. Vi inför den så kallade ”dubbelt-upp-principen” och det blir möjligt att använda delar av ett sparkapital som komplement när inkomsten inte räcker till för att uppfylla grundkraven. Under Om vår uthyrning i menyn hittar du mer information om detta och annat som är bra att veta när du letar bostad.

Att bo hos oss
Här hittar du som är hyresgäst hos oss information om hur du kan förnya ditt hem med färg, tapeter och tillval, om praktiska saker som källsortering, hemförsäkring och stadsnät. Här finns också information om förmåner som du har tillgång till, som till exempel Helsingborgshemskortet, och annat som kan vara bra att veta när du bor hos oss.

Våra områden
Här kan du läsa mer om de områden där våra bostäder ligger.

Nybyggt
Vi bygger många nya bostäder just nu och här har vi samlat information om dem på ett ställe. Här kan du också anmäla intresse för de bostäder du är intresserad av.

Om oss
Här presenterar vi Helsingborgshem som företag, hur vi styrs och hur vi jobbar samt vilka lediga tjänster vi har.

Mina sidor
Här hittar du som är hyresgäst eller registrerad som bostadssökande all din personliga information,. Du kan:

  • se och uppdatera de person- och kontaktuppgifter du har registrerat
  • hantera dina intresseanmälningar
  • se dina kontrakt och hyresavier
  • göra och följa felanmälningar
  • följa din förbrukning av värme och vatten, om du har Individuell Mätning och Debitering
  • boka tvättstuga online, om huset du bor i är anslutet till ett sådant systemet

Framöver planerar vi att utöka Mina sidor med fler funktioner.

Kontakt
Här hittar du kontaktinformation till företaget.

Felanmälan
Här gör du snabbt och enkelt en digital felanmälan, när som helst på dygnet. En nyhet är att du nu kan anmäla fel i tre olika kategorier:

  • fel i din bostad, förråd eller något annat som du hyr
  • fel i något gemensamt utrymme i fastigheten som tvättstuga eller trapphus
  • fel i utemiljön kring huset där du bor

Du kan också se om dina grannar redan har anmält fel i och kring fastigheten, som till exempel en trasig tvättmaskin eller utebelysning.