Höstlovsaktiviteter för barn och unga

2017-10-17 Nyhet

Prova på att spela trumpet och sjunga i kör, baka minipizza, gör dina egna armband, halloweenpyssla eller ta det lugnt och titta på film. Tillsammans med våra samarbetspartners ordnar vi en rad roliga aktiviteter under höstlovet. Här hittar du hela höstlovsprogrammet!

Be alltid om legitimation!

2017-10-06 Nyhet

Fråga alltid efter legitimation innan du släpper in någon som utger sig komma på uppdrag av Helsingborgshem och som du inte känner igen, i din lägenhet. Helsingborgshems personal kan alltid legitimera sig och det kan också de hantverkarfirmor och entreprenörer vi ibland anlitar.

Bostadsrätter på Drottninghög

2017-09-28 Nyhet

Helsingborghem arbetar intensivt för att nå visionen om framtidens Drottninghög och fortsätter locka fler aktörer till området.

Senaste nytt efter branden på Närlundavägen 13

2017-09-25 Nyhet

Efter branden på Närlunda – 41 hushåll kan flytta tillbaka på torsdag morgon. I helgen har arbetet med att sätta upp stöttor i de tio lägenheterna närmast den brandskadade pågått för fullt. Nu har vi fått information om att det är säkert för 41 av 65 hushåll att flytta tillbaka hem från och med torsdag morgon kl. 08.00, den 28 september.

Ökad integration och nya vänskapsband

2017-08-22 Nyhet

Råd och stöd, språkträning, samla in möbler och köksutrustning, är exempel på de allra första insatserna volontärerna gjorde för de nyanlända som flyttade in i Helsingborgshems totalt 29 modullägenheter på Brohult, Maria Park och Laröd vid årsskiftet 2015/2016.

Gratis hundcoachning i höst!

2017-08-15 Nyhet

Passa på att ha roligt och utvecklas tillsammans med din hund och dina grannar under ledning av erfarna hundcoacher utbildade av Svenska Brukshundklubben!

Fyra kvarter på Dalhem har fått ny ägare

2017-06-19 Nyhet

Helsingborgshem välkomnar Riksbyggen som ny kollega i utvecklingen av Dalhem. Intäkterna från fastighetsförsäljningen ska vi och Helsingborgs stad investera för att förbättra trygghet, trivsel och service – framför allt i de nordöstra stadsdelarna.