Hyran för 2018 är klar

2017-12-12 Nyhet

Helsingborgshem och Hyresgästföreningen är nu överens om nya hyror för 2018. Överenskommelsen innebär att hyran höjs med 1 % för att täcka våra ökade kostnader för drift och underhåll.

Juldonation till Forget Diabetes

2017-12-11 Nyhet

Vi har även i år valt att skänka en summa pengar istället för att skicka julkort och i år skänker vi pengar till Forget Diabetes. Läs mer om Forget Foundation

Välkommen till våra julmarknader

2017-11-28 Nyhet

Fira in julen på någon av våra julmarknader. Det blir julpyssel, chans att träffa tomten, musik, glögg och en massa annat mys. Den 12 december lussar Helsingborgs Lucia på Dalhem.

Ny studie: Nyproduktion gynnar hela bostadsmarknaden

2017-11-21 Nyhet

Vi har under två års tid kartlagt flyttkedjor som skapats när 460 bostäder byggts i fem olika projekt. Nu presenterar vi studien som visar att de nybyggda lägenheterna har gjort det möjligt för 883 hushåll att flytta till eller inom Helsingborg.

Tävlingen #levandestadsdel avgjord!

2017-11-06 Nyhet

I somras kunde våra hyresgäster och andra helsingborgare tävla om en cykel i tävlingen #levandestadsdel. Vi fick in många inspirerande tävlingsbidrag med förslag och tankar kring hur vi tillsammans kan göra våra stadsdelar till hållbara platser att vara stolta över.

Gör skillnad – hjälp barn med läxorna

2017-10-26 Nyhet

Med projektet ”Handbollsskola för alla – mot utanförskap och för integration” erbjuder OV Helsingborg barn (6-9 år) i fyra områden i Helsingborg; Dalhem, Drottninghög, Fredriksdal och på Söder, en meningsfull och aktiv fritid genom läxhjälp, lek och handbollsträning.

Detaljplan på Högasten klar

2017-10-24 Nyhet

I augusti började en ny detaljplan på Högasten att gälla. Detaljplanen är utformad för att skapa fler bostäder i olika storlekar och med ökad tillgänglighet.

Be alltid om legitimation!

2017-10-06 Nyhet

Fråga alltid efter legitimation innan du släpper in någon som utger sig komma på uppdrag av Helsingborgshem och som du inte känner igen, i din lägenhet. Helsingborgshems personal kan alltid legitimera sig och det kan också de hantverkarfirmor och entreprenörer vi ibland anlitar.