Välkommen till Drottninghögsbadet!

2018-07-17 Nyhet

Mittemot ICA Maxi ligger vårt härliga friluftsbad som en oas för alla badsugna barn och vuxna! Och du! Inträdet är gratis! Du behöver inte vara hyresgäst hos oss för att få simma och bada här.

Har du en stund över?

2018-07-12 Nyhet

Förbered för en smidigare vardag redan nu under semestern. Genom att betala hyran med e-faktura eller autogiro slipper du hålla reda på en massa papper och du gör dessutom en snäll sak för miljön.

Falska uppgifter gällande byte av passagebrickor

2018-06-28 Nyhet

Vi har blivit informerade om att en del hyresgäster blivit uppringda av personer som säger sig representera ett företag som har fått i uppdrag av Helsingborgshem att byta ut deras elektroniska passagebrickor. Detta stämmer inte och vi vill därför uppmana våra hyresgäster att vara uppmärksamma.

Vi är dagar från bevattningsförbud. Alla behöver spara.

2018-05-31 Nyhet

NSVA går nu ut till allmänheten och uppmanar alla att vara sparsamma med dricksvattnet. Sparar vi vatten nu kan vi undvika akut vattenbrist och bevattningsförbud senare i sommar, säger Jonas Håkansson, chef för avdelning Dricksvatten på NSVA.

Rabatterad simskola för hyresgäster

2018-05-29 Nyhet

Barn till Helsingborgshems hyresgäster deltar även i år i sommarsimskolan på Råå vallar till rabatterat pris. Sommarsimskolan, i Helsingborgs Simsällskaps regi, hålls i treveckorsperioder under juni-augusti.

Experten på platsutveckling om Drottninghög

2018-05-21 Nyhet

För den som vill ge nytt liv åt ett lite grått 1960-talsområde finns det många fällor att gå i. Men Helsingborgshem är inne på rätt spår i sitt arbete med Drottninghög. Det menar Ola Thufvesson, expert på platsutveckling. För att förstå vilka utmaningar det finns med att förändra ett område som Drottninghög får vi gå över 50 år tillbaka i tiden.