Hundcoachningen hösten 2018

2018-08-18 Nyhet

Varje måndag mellan den 27 augusti och 17 september är det gratis hundcoachning för alla Helsingborgshems hyresgäster i Gubbaparken på Dalhem. Passa på att ha roligt och utvecklas tillsammans med din hund och dina grannar under ledning av erfarna hundcoacher utbildade av Svenska Brukshundklubben!

Evenemang för gemenskap och trygghet

2018-08-17 Nyhet

Under augusti och september arrangerar Helsingborgshem olika evenemang i bostadsområdena runt om i stan. I början av augusti firade vi att Norra Hamnen fyller 20 år och redan imorgon, lördag är det dags för kvartersfest i Ödåkra.

Sommarjobbare på Helsingborgshem

2018-08-08 Nyhet

Under sommaren, som nu går mot sitt slut, har Helsingborgshem haft förstärkning av totalt 54 sommarjobbare. Hjälp med bemanning, förmånen att få in nya perspektiv och förmågor är värdefullt för hela organisationen. Träffa Marcus, Firdaus och Khalil som förstärker Helsingborgshem under sommarmånaderna.

Totalt grill- och eldningsförbud!

2018-07-26 Nyhet

Från och med den 25 juli klockan 16 skärper Länsstyrelsen, på inrådan från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, det rådande eldningsförbudet. Det råder numera totalförbud mot att elda och grilla i hela Skåne, ÄVEN på egen tomtmark, kolonilott eller innergård. Förbudet omfattar alla typer av grillar och alla typer av platser.

Välkommen till Drottninghögsbadet!

2018-07-17 Nyhet

Mittemot ICA Maxi ligger vårt härliga friluftsbad som en oas för alla badsugna barn och vuxna! Och du! Inträdet är gratis! Du behöver inte vara hyresgäst hos oss för att få simma och bada här.

Har du en stund över?

2018-07-12 Nyhet

Förbered för en smidigare vardag redan nu under semestern. Genom att betala hyran med e-faktura eller autogiro slipper du hålla reda på en massa papper och du gör dessutom en snäll sak för miljön.