Hundcoachningen drar igång

2018-04-26 Nyhet

Varje måndag mellan den 30 april och 28 maj är det gratis hundcoachning för alla Helsingborgshems hyresgäster i Gubbaparken på Dalhem. Passa på att ha roligt och utvecklas tillsammans med din hund och dina grannar under ledning av erfarna hundcoacher utbildade av Svenska Brukshundklubben!

Falska uppgifter gällande byte av passagebrickor

2018-03-23 Nyhet

Vi har blivit informerade om att en del hyresgäster de senaste dagarna blivit uppringda av personer som säger sig representera ett företag som har fått i uppdrag av Helsingborgshem att byta ut deras elektroniska passagebrickor. Detta stämmer inte och vi vill därför uppmana våra hyresgäster att vara uppmärksamma.

Hyresgäster får förtur till nybygge på Drottninghög

2018-03-20 Nyhet

För första gången på 49 år står nybyggda hyresrätter på Drottninghög färdiga att hyras ut. Grönkulla Gård, som det nya bostadsområdet heter, ligger i den västra delen av stadsdelen. Ljusa och öppna planlösningar karaktäriserar lägenheterna som alla har balkong eller uteplats.

Har du frågor om hyran?

2018-02-21 Nyhet

Runt den 20:e varje månad får du som är hyresgäst hos oss din hyresavi. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna vi brukar få om hyran.

Drömljus – vi är med och ljussätter staden

2018-02-09 Nyhet

Under tio dagar fylls Helsingborg med spektakulära ljus- och ljudinstallationer. Missa inte vår ljussättning av grafittikonstnären Levi Jacobs konstverk på Bryggaregatans studenthem vid Furutorpsparken.